Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Καρδίτσα: «Μόνο ντροπή και χλευασμός αξίζουν στους συντάκτες αυτού του αισχρού κειμένου»

Καρδίτσα: «Μόνο ντροπή και χλευασμός αξίζουν στους συντάκτες αυτού του αισχρού κειμένου»
Ο Α.Σ.Καρδίτσας έχει καθιερωθεί στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ ως μια νέα δυναμική προσπάθεια, κυρίως όμως, ως ένα σωματείο που σέβεται όλους τους παράγοντες του παιχνιδιού, φιλάθλους, διαιτητές, κριτές και βέβαια, παράγοντες, προπονητές, αθλητές των αντιπάλων ομάδων.


Τιμούμε κάθε σωματείο που μετέχει στο πρωτάθλημα και το ίδιο πράξαμε και με τον Εθνικό Πειραιά στον μεταξύ μας αγώνα που έγινε στο κλειστό της Καρδίτσας το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019. Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανένα σωματείο και πολύ περισσότερο, δε μας αφορούν τα εσωτερικά ζητήματα των άλλων σωματείων, όπως αυτά εκφράζονται στον αγωνιστικό χώρο, στον πάγκο ή εκτός γηπέδων.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά, η οποία μάλιστα έτυχε και αποδοχής από ειδησεογραφικά μέσα εκφράζει την άποψη του σωματείου του Πειραιά για τα όσα συνέβησαν και μάλιστα αναφέρεται σε μέλη της ομάδας μας, την οποία και διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη. Είναι αυτονόητη λοιπόν η δική μας τοποθέτηση πάνω σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα και όχι με τη χρήση προσβολών και αναληθών ισχυρισμών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]